Проектиране на климатични и вентилационни системи и инсталации от Clima Distribution

Clima Distribution изготвя ОВК проекти за всички видове сгради: офис и административни сгради, производствени сгради и предприятия, жилищни сгради, заведения и ресторанти, кухни към заведения, къщи и апартаменти, магазини, цехове, басейни, клубове, сървърни и технически помещения, складове и пр.

Нашите проектантски услуги се изготвят от опитни професионалисти и най-общо включват няколко важни за всеки наш клиент елемента:

  • Оценка на енергийната ефективност;
  • Предложение на цялостни модерни системи за климатизация, отопление и вентилация според индивидуалните нужди;
  • Проектиране, съобразно специфичните изисквания и възможности на обекта и дейностите в него;
  • Оптимизация на проекти и изготвяне на бюджет;
  • Изготвяне на необходимите документи, чертежи и схеми.

Професионално разработеният проект за отоплителни, вентилационни и климатични инсталации може значително да помогне за ускоряването на строителния процес, както и да гарантира неговото качествено изпълнение.

Професионализъм и оптимални условия според целите

Clima Distribution е екип от професионалисти с богат опит в жилищното, обществено и промишлено проектиране на ОВК (отопление, вентилация, климатизация) инсталации. Нашето широко портфолио от реализирани проекти показва високо ниво на експертиза и гъвкавост според спецификите на всеки отделен проект.

Основните изисквания на една надеждна и ефективно-действаща ОВК инсталация са да се осигурят отлично температурни условия в сградата, да се постигне оптимална циркулация на въздуха, да се осигури възможно най-високо ниво на енергийна ефективност и да бъдат спазени всички нормативни и индивидуални изисквания. Това изисква експертиза и опит, които можем отговорно да Ви предложим. Заедно с това, благодарение на нашите международни партньорства и производство - можем да предоставим отлични условия относно всички елементи за изграждането на Вашата инсталация.

Инвестиция в по-добър начин на живот за Вас, Вашите близки, Вашите клиенти, посетители и служители

Изграждането на ОВК инсталация е едно от основните условия за създаването на благоприятна среда за живот, работа и почивка. Независимо дали става дума за вашия дом, вила или офис, инсталациите за отопление, вентилация и климатизация са основен фактор за да се чувствате вие, вашето семейство и служители комфортно.

Основно условие за подобряване на средата за живот е качественото изграждане на ОВК инсталация. Вашия дом, офис помещения, сграда заслужават подобни инвестиции, тъй като осигурявате постоянен свеж и здравословен микроклимат за Вас и близките до Вас хора.

Тъй като днес повечето от нас прекарват целия работен ден в помещение – ОВК системата е начинът да се осигурят доста по-добри условия за хората в помещението. Тъй като подобна система има много специфики и се изгражда индивидуално според обекта – тя трябва да се проектира от доверени професионалисти.

Работата на нашите проектанти е да предложат съобразени с нуждите и бюджетът ви идеи и възможности за ОВК система. Тези варианти ще бъдат обсъдени с Вас от специалист, който знае кои са най-добрите компоненти във Вашия индивидуален случай. Днес разнообразието от системи и модули е голямо, затова можем да предложим гъвкави и модерни решения. Добре познатите чилър системи и VRF системи са само част от възможностите, които нашите експерти могат да Ви предложат според спецификите на Вашия обект.

Може да се доверите на нашия професионализъм!

Научете повече за нас: https://climadistribution.com/content/4-about-us и нашето производство: https://climadistribution.com/blog/uslugi/proizvodstvo-na-ventilacionni-elementi