Ако Вие управлявате фирма която се занимава с климатизация и вентилация или имате намерение да стартирате собствен бизнес в тази сфера. Ние ви даваме възможност да станете наш дистрибутор. Предлагаме ви нашата гама от продукти собствено производство и внос, на най-ниски цени трудно достижими и от най-големите в бранша. Ако желаете да предлагате нашите продукти на ваши клиенти, моля свържете се с нас на посочените имейл и тел.номер за контакти.

гр.София

Офис и склад
Адрес: кв."Враждебна" ул."46-та" №10, София 1000, България

гр.Варна

Офис и склад
Адрес: бул. 8-ми Приморски полк №188, Варна 9000, България

гр.Силистра

Офис и склад
Адрес: ул. Петър Бояджиев №31, Силистра 7500, България

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

CLIMA DISTRIBUTION

Clima Distribution e търговска фирма с основна дейност – търговия с вентилационна и климатична техника. Ние Ви предлагаме широка гама от продукти, с които можетe да покриете най-съвременните изисквания на всички сгради, сертифицирани по LEED или BREAM. По-голямата част от продуктите ни са с EUROVENT сертификат и покриват изискванията на ErP 2010 и ErP 2020.

В богатото ни портфолио ще откриете продукти, които ще покрият изискванията на всяка една вентилационна система. Гамата на вентилационната ни техника включва всичко от А до Я. Предлагаме ви общообменни, кухненски, взривозащитени и температуроустойчиви вентилатори F300 и F400 за ВСОДТ.

Предлаганите от нас пожаропреградни и противодимни клапи ще Ви очароват със своята перфектна изработка и достъпна цена. Предлагаме Ви ги във вариант със стопяема пластина и с моторна задвижка BELIMO на 24 или 230V. Крайните изключватели за следенето на положението на клапата, са опция, която винаги може да бъде добавена към съоръжението.

Clima Distribution е официален представител на водещи производителни на въздухоразпределителни елементи, вентилатори, климатични камери, чилъри, термопомпи, конвектори и други продукти за ОВК инсталациите. В раздел „ДОСТАВЧИЦИ“, можете да откриете повече за производителите на предлаганите продукти, да научите за техните силни страни, сертификати, история и други.

В раздел „Дифузори и решетки“ ще намерите от стандартните стенни и таванни вентилационни решетки, до дифузори с променлива геометрия на лопатките. В нашия офис можете да разгледате мостри на всички предлагани въздухоразпределителни елементи, в това число JET дифузори, хексагонални дифузори, фасадни решетки, поджвижни жализуйни решетки и всичко друго, от което имат нужда вашите вентилационни инсталации.

Какво е водещото при избора на доставчик на ОВК оборудване? Качество на изработка, срок за доставка, гаранционни условия, цена на изделията, сервиз и документална обезпеченост. Clima Distribution работим ежедневно, за да отговорим на всеки един критерий.

Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.