За нас

Clima Distribution съчетава експертните услуги с модерните решения, предлагани от лидерите в сферата на климатичната и вентилационната техника.

Компанията е производител на вентилационни системи и елементи, осъществява внос и търговия на климатична и вентилационна техника, провежда професионален консултинг и цялостно обслужване на корпоративни клиенти в страната.

Днес Clima Distribution има широко портфолио от корпоративни и индивидуални клиенти. Екипът ни има опит в изграждане на различни видове климатични и вентилационни системи за клиенти от промишлеността и производството, ресторантьорството, хотелиерството и др. сфери на бизнеса.

Тъй като сме официални представители на множество големи производители на ОВиК елементи – можем да предложим комплексни и гъвкави решения с отлични ценови параметри и качество. В резултат на това нашите експерти са реализирали различни проекти по изграждане на вентилация за промишлени сгради, складови бази, административни и офис сгради, обществени сгради и помещения, търговски комплекси, жилищни сгради, вилни селища, бизнес сгради, логистични центрове, учебни заведения и много други.

Днес компанията ни предлага всички елементи и компоненти за изграждането на съвременни системи за вентилация и климатизация според индивидуалните нужди. Заедно с най-съвременните артикули от международно-доказани марки, ние предлагаме висококачествено производство на вентилационни елементи и модули, които поддържаме като складови наличности в базите ни в страната. Понастоящем екипът ни предлага завършен цикъл от необходими услуги: от планирането и проектирането, през съставянето на максимално добра и адекватна оферта според нуждите на всеки клиент, до цялостното снабдяване с всички компоненти и последващ гаранционен и следгаранционен сервиз.

Нашите международни партньори избраха компанията ни не само като официален вносител на техните висококачествени компоненти и системи – но и като официален сервизен център в България.

Процесът на работа с нашите корпоративни клиенти може да бъде описан в шест ефективни стъпки: професионален консултинг и проектиране, избор на решения и съставяне на офертно предложение, планиране на доставките и снабдяване с необходимите елементи и модули, произвеждане на вентилационни елементи с високо ниво на качествен контрол, последващо сервизиране и гаранционно обслужване.

Основни дейности:

Търговия и внос на вентилационни системи

Проектиране и реализация на ОВиК инсталации

Сервизен център за ОВиК инсталации

Принципи на компанията

Основен принцип в работата ни с клиенти е комплексните решения – Вие споделяте нуждите и бюджетът си, а нашите професионалисти изготвят гъвкави предложения и условия за цялостната реализация на проектите, от които имате необходимост.

Нашите клиенти са и наши партньори. Постоянно разширяваме мрежата от международни партньорства, за да им предложим най-качествени и ценово-ефективни варианти. Развиваме качествена производствена линия в България, за да предложим всичко необходимо in-house. Стремим се да съчетаем качествена продукция с експертни услуги – това е част от етикета на Clima Distribution, както и приоритет в работата ни по всеки проект.

Визия / 2030

Clima Distribution е компания в развитие с визия в дългосрочен хоризонт.

В рамките на няколко години изградихме складови и производствени бази в страната. През следващите години планираме развитие в две посоки:

 • Все повече удовлетворени корпоративни клиенти и разширяване на дейността към повече страни от Европа;
 • Реализиране на повече енерго-ефективни проекти с визия за опазване на околната среда.

Clima Distribution спазва международните конвенции, стандарти и местни закони, свързани с околната среда. Наш бизнес партньор е компанията "LG", на която сме официален вносител и сервизен център за България. Компанията от над 15 години разработва и прилага система за намаляване на емисиите на парникови газове, измерва и подобрява ефективността на тази система и винаги предоставя резултати на обществеността. Също така компанията инвестира в такива производствени процеси, свързани с целия жизнен цикъл на климатичните системи, които да отговарят на изискванията и инициативите по опазване на околната среда.

Производствена база за вентилационни елементи

Clima Distribution има ефективно действащо производство на всички видове вентилационни елементи: спирални въдуховоди, правоъгълни въздуховоди, европрофили и ъгли, кухненски смукатели, димоотводни коминни системи, крепежни и др. елементи за вентилационни инсталации.

Производствената ни база дава възможност за наличности на склад в складовите ни бази в страната:

гр.София

 • Адрес: кв. Враждебна, ул. "46-та", №10, София 1618, България
 • ( +359 894 ) 733 742
 • sofia@climadistribution.com

гр.Варна

 • Адрес: бул. „8-ми Приморски“ №188, Варна 9010, България
 • ( +359 897 ) 921 012
 • office@climadistribution.com

гр.Силистра

 • Адрес: ул. Петър Бояджиев №31, Силистра 7500, България
 • ( +359 895 ) 412 432
 • office@climadistribution.com

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Млади, амбициозни, знаещи и в крак с новите стандарти за висок клас ОВК системи, създадохме проект, чрез който да Ви предложим най-модерните решения в сектора на достъпна цена. CLIMA DISTRIBUTION Ltd. e компания развиваща инженерингова и търговска дейност в областта на климатичните, вентилационните, отоплителните и технологичните инсталации за обработка на въздух.

НАШАТА ИСТОРИЯ

Приложение нашите продукти намират в почти всички битови, обществени, промишлени помещения и сгради. Основните продукти, които предлагаме на Вашето внимание са пълна гама от климатични системи LG, климатични камери и рекуперативни блокове, вентилаторни конвектори, въздушни завеси, вентилационна техника, решетки, дифузори, въздуховоди и други

НАШАТА ДЕЙНОСТ

Като официален дистрибутор на LG Air Conditioning и благодарение на партньорството ни с LG Academy нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че климатичните ни системи ще преборят и най-неблабоприятните климатични условия, в името на техния комфорт. За нашите промишлени клиенти предлагаме пълната гама на шведския гигант Lindab, както и още стотици продукти от различни производители на отоплителна и вентилационна техника. Ние Ви предлагаме само качествени стоки с гарантиран произход, гаранционно обслужване и сервиз.

Година на основаване
Извършени доставки
Контрактори
Удовлетвореност на клиентите

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

CLIMA DISTRIBUTION

Clima Distribution e търговска фирма с основна дейност – търговия с вентилационна и климатична техника. Ние Ви предлагаме широка гама от продукти, с които можетe да покриете най-съвременните изисквания на всички сгради, сертифицирани по LEED или BREAM. По-голямата част от продуктите ни са с EUROVENT сертификат и покриват изискванията на ErP 2010 и ErP 2020.

В богатото ни портфолио ще откриете продукти, които ще покрият изискванията на всяка една вентилационна система. Гамата на вентилационната ни техника включва всичко от А до Я. Предлагаме ви общообменни, кухненски, взривозащитени и температуроустойчиви вентилатори F300 и F400 за ВСОДТ.

Предлаганите от нас пожаропреградни и противодимни клапи ще Ви очароват със своята перфектна изработка и достъпна цена. Предлагаме Ви ги във вариант със стопяема пластина и с моторна задвижка BELIMO на 24 или 230V. Крайните изключватели за следенето на положението на клапата, са опция, която винаги може да бъде добавена към съоръжението.

Clima Distribution е официален представител на водещи производителни на въздухоразпределителни елементи, вентилатори, климатични камери, чилъри, термопомпи, конвектори и други продукти за ОВК инсталациите. В раздел „ДОСТАВЧИЦИ“, можете да откриете повече за производителите на предлаганите продукти, да научите за техните силни страни, сертификати, история и други.

В раздел „Дифузори и решетки“ ще намерите от стандартните стенни и таванни вентилационни решетки, до дифузори с променлива геометрия на лопатките. В нашия офис можете да разгледате мостри на всички предлагани въздухоразпределителни елементи, в това число JET дифузори, хексагонални дифузори, фасадни решетки, поджвижни жализуйни решетки и всичко друго, от което имат нужда вашите вентилационни инсталации.

Какво е водещото при избора на доставчик на ОВК оборудване? Качество на изработка, срок за доставка, гаранционни условия, цена на изделията, сервиз и документална обезпеченост. Clima Distribution работим ежедневно, за да отговорим на всеки един критерий.

Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.